Home News Tantra Dansen: Vind Balans en Harmonie in Beweging

Tantra Dansen: Vind Balans en Harmonie in Beweging

by evg100500

Tantra dansen, ofwel “Dans in Balans”, is een combinatie van fysiek en spiritueel. Het brengt mensen door de zeven chakra’s met passende muziek. Dit helpt balans te vinden en blokkades te verwijderen.

Chakradance bevordert energiestromen en vergroot levensvreugde. Het is makkelijk te leren en voor iedereen. Je danst met gesloten ogen in zacht licht voor een diepe ervaring.

Wat is Tantra Dansen?

Tantra dansen is een vorm van beweging die gebruikt wordt voor bewustwording en heling. Het neemt je mee op een reis door je chakra’s. Hier ontdek je verschillende delen van jezelf, van je instincten tot je spiritualiteit. Elke beweging in de dans nodigt uit tot zelfontdekking en persoonlijke groei.

De kracht van tantra dans zit in de verbinding tussen lichaam en geest. Door te dansen op ritmische muziek, hef je persoonlijke blokkades op. Dit zorgt voor harmonie tussen je lichaam, geest en ziel. Tantra dans combineert psychologie met chakra-healing.

wat is tantra dansen

In 1998 bracht Tina Southgarth dit concept naar Londen. Sindsdien heeft het duizenden mensen geholpen om hun innerlijke kracht te vinden. Het doel is om fysiek en spiritueel welzijn te bevorderen.

Tantrisch dansen verbindt lichaam met geest en brengt balans. Het is voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. Het biedt een manier om dieper te connecteren met jezelf en de wereld.

De Innerlijke Reis van Chakradance™

Chakradance™ neemt je mee op een bijzondere reis. Je verkent de energiecentra in je lichaam, de chakra’s. Deze zijn cruciaal voor persoonlijke groei en diepe inzichten. In sessies zoals ‘Experience Workshop’, ‘Workshop Celebrating’ en de ‘9 weekse cyclus Awakening’ duik je diep in elk chakra. Dit helpt je om je innerlijke kracht en vrijheid te ontdekken.

De combinatie van dans, meditatie en mandala-kleuren brengt rust en harmonie. Het maakt contact met je ware zelf mogelijk. Door deze reis leer je jezelf op nieuwe manieren kennen. Het helpt ook om blokkades weg te nemen. Dit is belangrijk om energie vrij te laten en balans te vinden.

Elke workshop creëert een veilige plek voor deelnemers. Ze kunnen vrijuit spreken zonder angst veroordeeld te worden. Zo kunnen ze diep in zichzelf duiken en waardevolle inzichten opdoen. Deze sessies maken je ook bewuster van je energiecentra. Dit bevordert je welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

You may also like